Как въвеждате чит кодове в pokemon light platinum? – Отговори на всички

Как използвате мами в Pokemon Light Platinum?

  1. Стартирайте VisualBoyAdvance.
  2. Отворете Pokemon Light Platinum GBA ROM.
  3. Заредете запазена игра, отидете до най-близкия Pokemon Center и влезте в компютъра си.
  4. На екрана на VBA изберете менюто „Cheats“ и щракнете върху „Cheat List“.
  5. Щракнете върху опцията Gameshark и въведете желания чит.

Кой е най-добрият стартер в Pokemon Light Platinum?

Infernape: Най-добрият стартер в тези игри. Покемоните от огнен тип са рядкост в Pokémon Platinum, още повече в D/P. Infernape има доста добри офанзивни статистики като 104/104/108 в атака, sp. атака и скорост съответно.

Има ли мега еволюция в Pokemon Light Platinum?

Pokemon Mega Light Platinum Cheat Codes Използвайте Mega Stone, за да Mega Evolve специфични Pokemon. Покемонът в този списък може да бъде наличен за кода на Pokemon Modifier по-късно. Това обаче е по-удобен списък, тъй като това са единствените покемони за сега, които могат да се развиват Mega в играта, когато използвате Mega Stone.

Какво е хакване на светлата платина?

Pokémon Light Platinum е ROM хак на Pokémon Ruby, направен от WesleyFG. Намира се в района на Жери.

Каква игра е хакване на light platinum?

Pokémon Light Platinum е ROM хак на Pokémon Ruby, направен от WesleyFG.

Какъв е чийт кодът за редки бонбони в Pokemon Mega Light Platinum?

Можете да използвате следната информация, за да получите неограничен брой редки бонбони, пари и топки: Първо въведете този код: D261DC6D 197B4DC2. Редки бонбони чит код: 361E3586 CD38BA79.

Има ли леката платина специално физическо разделяне?

Той също така има физическо/специално разделяне от поколение IV и нататък, което е важно за мен, защото прави наборите за движение и писането по-гъвкави и разумни.

Незаконни ли са ROM хакове?

Това не е незаконно, тъй като притежавате ROM. ROM хакове са просто модифицирани ROM. Дори AP-Protected ROMS (анти-пиратство), които заобикаляте с помощта на ROM хакване, не би било незаконно, тъй като законно притежавате споменатия ROM. Но не се страхувайте от закона, когато става въпрос за това.

Лесно ли е Light Platinum?

Да направите Light Platinum малко по-лесно, но все още е трудно. По-късно е почти обидно, тъй като получавате достъп до Големите топки и дори до основните противоотрови и лечение на парализа.

Как да получите неограничен брой редки бонбони Pokemon Red?

Покемон измама: Вземете неограничен брой редки бонбони

  1. Въведение: Pokemon Cheat: Вземете неограничен брой редки бонбони.
  2. Стъпка 1: Включете Gameboy.
  3. Стъпка 2: Пътуване до град Виридиан.
  4. Стъпка 3: Поставете редки бонбони на шесто място в списъка си с артикули.
  5. Стъпка 4: Говорете с плешивия мъж, който е на пътя.
  6. Стъпка 5: Когато той попита дали бързате, изберете „НЕ“

Можете ли да отидете в затвора за изтегляне на ромове?

Никога не е имало случай (който си спомням), когато човек е бил преследван за изтегляне на ROM файл от интернет. Освен ако не ги продават/разпространяват, не, никога. … Почти всичко, което изтеглите, може да ви вкара в затвора, да не говорим за опит да продадете материал, защитен с авторски права.

Има ли легални ромове?

Емулаторите са законни за изтегляне и използване, но споделянето на защитени с авторски права ROM онлайн е незаконно. Няма правен прецедент за копиране и изтегляне на ROM за игри, които притежавате, въпреки че може да се направи аргумент за честна употреба. Ето какво трябва да знаете за законността на емулаторите и ROM в Съединените щати.

Как използвате мами в Pokemon Light Platinum?

  1. Стартирайте VisualBoyAdvance.
  2. Отворете Pokemon Light Platinum GBA ROM.
  3. Заредете запазена игра, отидете до най-близкия Pokemon Center и влезте в компютъра си.
  4. На екрана на VBA изберете менюто „Cheats“ и щракнете върху „Cheat List“.
  5. Щракнете върху опцията Gameshark и въведете желания чит.

Какво е хакване на светлата платина?

Pokémon Light Platinum е ROM хак на Pokémon Ruby, направен от WesleyFG. Намира се в района на Жери.

Как да използвам мами за Pokemon light platinum?

Това са стъпките за използване на Pokemon Light Platinum Cheats GBA ROM с Visual Boy емулатор: Това са стъпките за използване на Pokemon Light Platinum Cheats GBA ROM с My Boy емулатор: Докоснете Link Local. Докоснете Друга игра. Изберете играта, с която искате да търгувате. Изберете Pokémon Light Platinum, за да възобновите играта си.

Има ли някакви мами за Pokemon platinum AR код?

Благодарение на Action Replay има много Pokemon Platinum ROM мами на една ръка разстояние за Pokemon Platinum AR кодове. Тези кодове за преиграване на действие за Pokemon Platinum ще заредят вашата игра и ще развият интереса ви към двете версии; Pokemon Platinum и Action Replay, ако сте на емулатор.

Къде да намеря менюто за измами за Pokemon platinum?

В долната част на екрана за добре дошли отворете своя Pokemon Light Platinum GBA ROM. Сега можете да заредите играта за запазване, да отидете до всеки Pokemon център и да получите достъп до вашия компютър. На екрана на VBA, моля, изберете менюто Cheat до списъка Cheat. Натиснете бутона OK и след това щракнете върху GameShark. А по-долу е екранът за въвеждане на GameShark.

Имате ли нужда от главен код за Pokemon platinum?

Трябва да активирате главен код на GameShark, преди да активирате друга измама. Pokemon Platinum също изисква главен код, главният код за преиграване на действие за Pokemon Platinum е CPUE-D074D1B3. По същество, редките бонбони са просто медицински продукти. Но защо ще имате нужда от Pokemon Platinum мами, за да получите редки бонбони?