Как да отключа Kala e bay?

След като добавите Lapras към вашия Ride Pager, можете да разгледате залива Kala’e, до който можете да стигнете от Melemele Meadow и Seaward Cave. Отидете до ливадата Мелемеле на остров Мелемеле. Отидете на югозапад през цветята, за да намерите дупка в лявата стена. Влезте в дупката, след това отидете на юг, докато пътеката се раздели.

Какви покемони има в Melemele Meadow?

Melemele Meadow в Pokemon Sun and Moon може да се намери на път 3 на остров Melemele. Имате достъп до входа на Seaside Cave, който води до залива Kala'e, в Melemele Meadow... Melemele Meadow (Слънце/Луна)

ПокемонCottonee.jpg
Памук
■ площтрева
рядкостчесто срещани
Бележкислънце

Как се стига до Kala e bay USUM?

До залива Kala'e Bay се стига само от Melemele Meadow. В Melemele Meadow отидете на югозапад през цветята, за да намерите дупка в стената. Влезте в дупката, след това отидете на юг. Отидете на югозапад до малко вода и сърфирайте през нея, за да намерите TM79 Frost Breath.

Къде е пещерата откъм морето?

Алола

Как се стига до пещерата от морето?

За да влезете в Seaward Cave, ще трябва да намерите малка дупка в стената в долния ляв край на Melemele Meadow. Разходете се през жълтите цветя, докато го намерите и след това пълзете в отвора, за да получите достъп до тази тайна пещера.

Какви покемони има в пещерата откъм морето?

Seaward Cave (Слънце/Луна)

Покемон■ площ
Zubat.jpgЗубатПешеходен сърф
Psyduck.jpgPsyduckСърфиране
Magikarp.jpgМагикарпРиба
Barboach.jpgBarboachРиба

Къде е Cosmog в Melemele Meadow?

Пещера Seaward

Как да стигна до руините на конфликта?

Руините на конфликта е древен район на остров Мелемеле. След като завършите основната история, играта ще ви попита дали искате да отидете да проверите Тапу Коко. Когато мостът е фиксиран, влезте в Ruins of Conflict, където ще се изправите срещу Тапу Коко.

Какъв номер е Тапу Коко?

Тапу Коко (Покемон)

Tapu Koko Land Spirit Pokémon カプ・コケコ Kapu-Kokeko #785 Изображения в архивите на Bulbagarden
Тип Електрическа фея Неизвестен Неизвестен Неизвестен Неизвестен Неизвестен Неизвестен Неизвестен Неизвестен Неизвестен
Съотношение на половете Няма (неизвестен пол)Степен на улов 3 (1,6%)

Къде са руините на живота в Pokemon sun?

Къде е Mahalo trail ultra sun?

Остров Мелемеле

Как да стигна до град Ики?

Маршрут 1 се свързва с него от юг. В рамките на Iki Town можете да стигнете до Mahalo Trail, която води до моста Plank и накрая до Ruins of Conflict. Не забравяйте да запазите, като натиснете X, за да изведете менюто, ако все още не сте го направили!... Pokemon Trainer Hau.

Роулет ♂
СпособностПрерастватLeafage Tackle Growl
Задържан елемент

Къде е град Ики в Pokemon moon?

Как премествате камъни в руините на живота?

Няма какво да се прави в Руините на Живота, защото има големи камъни, които блокират пътя вътре. Можете да се върнете по-късно, след като можете да бутате големи камъни. Засега просто летете до Heahea City.

Къде да лекувам в рая на ефира?

Шефът на Aether Branch Faba Ако трябва да излекувате своя Pokemon, отговорете с Не, когато Gladion попита дали сте готови и се насочете на север към входа на сградата, за да говорите с човека на предното гише. След като слезете долу, Хау ще ви даде Max Revive.

Къде е вечният камък в ултралуната?

Как да получите Everstone

  1. Вашият покемон може да го вземе от Poke Resort.
  2. Платете 16 BP в Battle Royale Dome.
  3. Покемони като Geodude, Graveler, Golem, Roggenrola, Boldore и Gigalith имат шанс да задържат предмета при улавяне.

Къде е поке курортът в ултра слънце?

Hano Grand Resort е луксозен хотел на остров Акала, където ще срещнете някои доста значими фигури в Pokémon Ultra Sun и Ultra Moon! Когато стигнете до курорта, отидете до Малкото момче и той ще ви каже, че се случва сватба и ще ви помоли да се присъедините.

Къде можете да намерите евърстоун?

Търфийлд

Къде мога да взема вечния меч в Pokemon?

Търфийлд

Къде мога да намеря Лима в Pokemon ultra moon?

Капитан Илима е в гробището Хауоли. Когато отидете там, Хау ви дава Max Elixir. Ще намерите Илима пред един от гробовете вдясно. Говорете с него и можете да се биете с него, ако сте готови.