Има ли измама за максимални умения в Sims 3?

Как да мамите умения Sims 3

  1. Натиснете Ctrl+Shift+C, за да отворите конзолата.
  2. Въведете „testingcheatsenabled true. ‘

Каква е измамата за максимизиране на умението на Sims?

Използвайте Cheat Console, като натиснете CTRL+SHIFT+C….1. Max Skill Cheats.

Cheat CodeРезултат
stats.set_skill_level Major_Acting 10Максимално актьорско умение (The Sims 4 станете известни)
stats.set_skill_level Major_Bartending 10Максимално умение за миксология
stats.set_skill_level Major_Painting 10Максимално умение за рисуване

Как разпитвате SIM в Sims 3?

Бъдете приятели с SIM картата, която ще разпитвате. Щракнете върху този SIM, изберете приятел, след това задайте въпрос, аx този SIM трябва да говори с вас, докато вашият SIM записва доклад. След това отидете на компютъра си и докладвайте.

Какво ще стане, ако съживите майчиното растение?

Съживяване на майчиното растение. Тъй като растенията изчезват, след като спасите StrangerVille, ще трябва да се отправите към Curio, за да купите плодовете. След като я съживите, можете да общувате нормално с нея, без да бъдете обладани, и да изградите връзка по този начин. Тя е възприемчива, след като е поставена на нейното място.

Как преигравате StrangerVille?

Re: Нулиране на Strangerville Един от начините е да се върнете и да съживите майката и да я победите отново. След като това стане, можете да поискате „малко странно“ (или подобна фраза) и StrangerVille ще се нулира.

Можете ли да живеете в StrangerVille Sims 4?

SimGuruHouts потвърди, че новият свят StrangerVille е пълен с Residental World, което означава, че вашите Sims могат напълно да живеят там и да изживеят света като всеки друг (Willow Creek, Brindleton Bay). StrangerVille не е свят за ваканции. Вашите Sims могат да живеят там и да се потопят в странността.

Защо моят Sim продължава да бъде обладан?

Ако обладан Сим влезе много и се е събудил, при влизане и излизане от CAS (чрез измама или огледало), Симът ще стане обладан отново. Ако друг Сим говореше със събудения Сим, след повторното влизане в режим на живо обладаният Сим ще продължи да говори нормално, въпреки че е обладан.