Мога ли да получа план за данни за моя iPod touch?

Въпрос: В: Можете ли да получите план за данни на iPod touch Не. Всичко, което можете да направите, е да закупите устройство с размер на кредитна карта от телефонен оператор, който има клетъчна връзка за данни и който действа като wifi точка за достъп, към която iPod може да се свърже .

Можете ли да закупите интернет за iPod touch?

IPod touch ви позволява да сърфирате в мрежата чрез Wi-Fi връзка. За да получите неограничен Wi-Fi достъп, можете да изтеглите и инсталирате приложение за търсене на Wi-Fi. Това приложение автоматично ще открие наличните Wi-Fi мрежи в рамките на текущото ви местоположение, с които винаги можете да се свържете с интернет.

Можете ли да получите 4g на iPod touch?

Въпрос: В: Мога ли да получа 4g услуга на iPod touch №. IPod с клетъчна услуга биха били iPhone. Не можете да имате клетъчни услуги на iPod.

Могат ли iPod да имат клетъчни данни?

iPads имат клетъчни данни, iPhone очевидно имат, iPod - не. В крайна сметка Apple прави това, което Apple реши да направи. Ако искате клетъчни данни за вашия iPod, можете да разгледате устройство като Mifi, което е преносима wifi точка за достъп, към която можете да свържете вашия iPod.

Можете ли да използвате iPod touch без WiFi?

Разбира се, можете да го използвате без wifi. Много приложения не изискват връзка с интернет. Приложението iPod (или приложенията за музика и видео, никога не мога да си спомня кои iPod Touch използва в днешно време), например.

IPod имат ли вграден WiFi?

И iPod nano, и iPod touch имат вграден Bluetooth. А Bluetooth е вид „безжична връзка“. WiFi също е вид безжична връзка. iPod touch има WiFi; iPod nano не го прави. Ако притежавате iPhone (5 или по-нова версия), най-сложният „iPod“ за работа е Apple Watch.

Имате ли нужда от интернет за iPod?

О: IPod touch може да се използва без интернет връзка на компютъра, към който го свързвате, въпреки че ще трябва да имате инсталиран iTunes на този компютър, ако вече не е там. Въпреки че iPod touch ще функционира добре без достъп до интернет, има някои ограничения, които трябва да знаете.

Как мога да получа безплатен интернет на моя iPad?

Стъпка 2 от 5: Как да получите безплатен Wi-Fi на iPad и iPhone: Изтеглете безплатни приложения за търсене на Wi-Fi

  1. HotSpot Finder – безплатно в App Store.
  2. WiFi карта – безплатно в App Store.
  3. Wiffinity – безплатно в App Store.
  4. Wifimap – безплатно в App Store.
  5. Безплатен WiFi Finder – безплатен в App Store.
  6. Карта WiFi & Wi-Fi Finder – безплатно в App Store.

Как мога да получа WiFi навсякъде на моя iPod touch?

Свържете се с Wi-Fi на вашия iPhone, iPad или iPod touch

  1. От началния си екран отидете на Настройки > Wi-Fi.
  2. Включете Wi-Fi. Вашето устройство автоматично ще търси налични Wi-Fi мрежи.
  3. Докоснете името на Wi-Fi мрежата, към която искате да се присъедините. Преди да можете да се присъедините към мрежата, може да бъдете помолени да въведете паролата за мрежата или да приемете общите условия.

Защо IPAD не може да се свърже с WiFi?

Нулирайте вашите мрежови настройки. Докоснете Настройки > Общи > Нулиране > Нулиране на мрежовите настройки. Това също така нулира Wi-Fi мрежите и паролите, клетъчните настройки и настройките за VPN и APN, които сте използвали преди.

Можете ли да добавите iPod touch към плана на Verizon?

IPod Touch може да работи в безжичната мрежа Verizon, но не и чрез поръчване на план за данни за Touch. Ако имате телефон Verizon, който работи като мобилна гореща точка или MiFi устройство, тогава можете да използвате мрежата на Verizon, до която iPod Touch има достъп.

Можете ли да играете Pokemon go на iPod touch?

Да, можете да играете Pokemon Go с този iPod. Да, можете да играете Pokemon Go на този Apple – iPod touch® 32GB MP3 плейър (7-мо поколение – най-нов модел).

Можете ли да добавите клетъчни към iPod touch?

Прост отговор: не го правите. IPod Touch няма необходимия хардуер за комуникация през клетъчна мрежа. Тъй като Apple iDevices не могат да се разширят, не можете да добавите тази възможност към съществуващ iPod Touch и към момента на писане не можете да закупите по-нов iPod Touch с тази възможност.