Къде е Move Deleter в Pokemon Fire Red?

Те са двойниците на напомнянето за движение, често намиращи се на едно и също място. В Galar няма традиционен Move Deleter; вместо това Джак предлага да накара Pokémon да забрави ходове (наред с други услуги)….Move Deleter.

Move Deleter わすれオヤジ Forgetting Man
Изтриването на движение в Pokémon FireRed и LeafGreen
ПолМъжки пол
Роден градВарира

Къде е Move Deleter в Pokemon Leaf Green?

POKEMON FIRE RED И ЛИСТ-ЗЕЛЕНИ ДВИЖЕНИЯ ТУТОРИ. Изтриването на движение може да бъде намерено в къщата, съседна на Fuchsia Pokemon Center. Маниакът на движение може да бъде намерен в къщата до Game House на остров №2.

Има ли изтриване на хода в Pokemon Red?

Не. Няма Move Deleter в Pokémon Red, Blue и Yellow. Ще трябва да държите HM в набора от движения на вашия Pokémon.

Къде да намеря средство за изтриване на движение в Pokemon LeafGreen?

Изтриването на движение може да бъде намерено в къщата, съседна на Fuchsia Pokemon Center.

Къде е движението за изтриване огън червено?

Move Deleter в Fire Red всъщност може да изтрие всяко движение, включително HM/TMs, и се намира във Fuchsia City до Pokemon Center.

Може ли изтриването на движение да накара покемон да забрави сърфирането?

Единствените ограничения на Move Deleter са, че те не могат да накарат Pokémon да забрави последния ход, който знае, а в Pokémon Emerald, те не могат да накарат Pokémon да забрави Surf, ако този Pokémon е единственият в групата на играча или компютъра, който знае хода.

Защо имате нужда от изтриване на ходове в Pokemon?

За повечето движения, Move Deleters са единственият начин да оставите Pokémon да забрави хода, без да научи нов. Услугата на Move Deleter също беше полезна в игрите от поколение II за изтриване на ходове, изключително за второто поколение, така че Pokémon да може да се търгува с игри от поколение I чрез Time Capsule.