IKEA има ли последващо плащане?

IKEA – Доплащане с карта за подарък – Пазарувайте сега. Насладете се сега. Плати по късно.

Bunning има ли последващо плащане?

Bunnings предлага ли последващо плащане? В момента Bunnings не предлага последващо плащане. Сега обаче те предлагат Openpay & ZipPay, налични в магазина и онлайн*.

Какви магазини мога да използвам Afterpay?

Няма кредитна проверка, преди да кандидатствате за Afterpay и това няма да повлияе на кредитната ви история – стига да я използвате отговорно. От друга страна, тъй като няма кредитна проверка, вашата история на Afterpay също няма официално да ви помогне да изградите добра кредитна история.

Costco има ли последващо плащане?

Въз основа на нашето проучване изглежда, че Costco може да не приеме Afterpay финансиране в момента. Може да успеете да намерите допълнителна информация относно поддръжката за финансиране на Afterpay на Costco на страницата им за обслужване на клиенти тук.

Ulta приема ли последващо плащане?

Пазаруването в Ulta Beauty никога не е било по-лесно и по-бюджетно. Доплащането е безлихвен вариант за плащане, който ви позволява да пазарувате сега, да се наслаждавате сега и да го изплащате на четири двуседмични вноски с Ulta Beauty.

Работи ли Afterpay с Amazon?

Въз основа на нашето проучване изглежда, че Afterpay може да не приема Amazon Pay в момента. Може да успеете да намерите допълнителна информация за поддръжката на Amazon Pay на Afterpay на тяхната страница за обслужване на клиенти или често задавани въпроси тук.

Можете ли да платите след плащане в магазин в Chemist Warehouse?

Chemist Warehouse Online приема плащания чрез PayPal, AliPay, MasterCard, Visa, Visa Checkout, Afterpay, WeChat и BPAY. Chemist Warehouse използва услугата Adyen Payment Gateway. Тази система използва най-добрите методи и практики за сигурност в индустрията.

Законно ли е доплащането?

Присъдата. Доплащането може да бъде за предпочитане пред алтернативни източници на кредит – но само ако извършвате всички плащания навреме. Има опасения, че Afterpay нормализира дълга и най-сигурният начин за пазаруване остава да спестявате предварително, така че да купувате само това, от което се нуждаете, и в крайна сметка да не харчите извън възможностите си.

Можете ли да щракнете и да вземете в Priceline?

Click & Collect е безплатна услуга, предлагана от избрани магазини на Priceline и аптеки на Priceline. Всичко, което ще платите, е общата цена на закупените продукти (включително ДДС).

Body Shop има ли доплащане?

Платформата за плащане ви позволява да купувате на четири вноски, дължими на всеки 2 седмици. Например, ако закупите артикул за $200, ще го платите на четири по-малки вноски. Няма допълнителни разходи за използване на Afterpay, стига да плащате навреме.

Sephora има ли Afterpay на склад?

Afterpay вече е достъпен във всички магазини на Sephora, както и онлайн. Посетете най-близкия магазин на Sephora!