Red Lobster все още ли е ресторант Darden?

Орландо, Флорида и САН ФРАНЦИСКО, 28 юли 2014 г. /PRNewswire/ - Darden Restaurants, Inc. (NYSE: DRI) и Golden Gate Capital обявиха днес, че Golden Gate е завършил придобиването на бизнеса с Red Lobster и някои други свързани активи и поети задължения за приблизително 2,1 милиарда долара в брой.

Какви ресторанти са в групата Дарден?

Семейството ресторанти Darden включва някои от най-разпознаваемите и успешни марки в храненето с пълен набор от услуги: Olive Garden®, LongHorn Steakhouse®, Cheddar's Scratch Kitchen®, Yard House®, The Capital Grille®, Seasons 52®, Bahama Breeze® и Eddie V's®.

Подаръчните карти Red Lobster и Olive Garden взаимозаменяеми ли са?

Не, не можете да използвате карта за подарък на Дарън в Red Lobster, освен ако върху нея има лого на Red Lobster. Дарден картите за подаръци могат да бъдат осребрени във всяка Olive Garden, LongHorn Steakhouse, Cheddar’s Scratch Kitchen, Yard House, The Capital Grille, Seasons 52, Bahama Breeze и Eddie V’s в САЩ.

За колко време са подходящи картите за подарък Red Lobster?

Подаръчни карти Red Lobster, както електронни карти, така и пластмасови карти за подарък, могат да бъдат осребрени на всяко участващо място на Red Lobster в САЩ. Тези карти за подарък не изтичат, нито носят такси за неизползване или неактивност.

Можете ли да използвате подаръчни карти Olive Garden в други ресторанти?

Подаръчните карти Olive Garden могат да бъдат осребрени във всеки ресторант Darden, включително LongHorn Steakhouse, Olive Garden, Bahama Breeze, The Capital Grille, Yard House, Eddie V или Seasons 52. Освен ако не се изисква по закон, картите за подарък Olive Garden нямат парична стойност и не са осребрими за пари.

Можете ли да използвате подаръчни карти за ресторант на DoorDash?

Подаръчните карти DoorDash обаче са единствените, които можете да използвате с услугата — DoorDash няма да приема карти за подаръци с марка на ресторанти, например, тъй като DoorDash е услуга за доставка на трета страна, която не е свързана с ресторантите, за които доставя.

Мога ли да платя с карта за подарък на Ubereats?

Можете да добавите вашата карта за подарък към вашия портфейл на Uber Eats и да я изберете, когато плащате за поръчката си.

Можете ли да използвате карта за подарък в приложението McDonald's?

Няма текущ начин за плащане в рамките на приложението с GC за мобилни поръчки. Вие също не можете да платите, когато отидете да вземете поръчката, трябва да платите с CC в приложението, за да бъде направена поръчката.

Можете ли да използвате карта за подарък Starbucks на DoorDash?

Въз основа на това, което прочетох, да, можете да осребрите карти за подаръци, ако имате акаунт в DoorDash. Как да осребрите своята карта за подарък: Създайте акаунт или влезте в приложението DoorDash или на www.doordash.com. Придвижете се до Акаунт > Кредити и карта за подарък.