Кой е най-добрият Moveset за Ninetales Pokemon Sword?

Огнехвъргачката и Fire Blast са STAB, които могат да получат усилване на Flash Fire. Огнехвъргачът е по-точен, Fire Blast е по-силен. Energy Ball покрива всички слабости на Ninetales. Scorching Sands обхваща видовете скали и има солиден шанс за изгаряне от 30%.

Кой е най-добрият Moveset за меч и щит на Ninetales?

Лично използвайте за състезателни за база Ninetales ходове:

  • Гаден сюжет: заплашва разбивач на стени и чистачи.
  • Огнен взрив: Силен ход.
  • Слънчев лъч (покрива срещу вода и земя)
  • Токсичен: Целеви превключвания.

Ninetales научава ли някакви движения?

Ninetales не може да използва никакви ходове, които Ninetales знае. Удвоява мощността си и променя типа си в зависимост от метеорологичните условия. Намалява специалната защита на целта с два етапа.

Кой Ninetails е по-добър Pokemon go?

Alolan Ninetales поема супер ефективни щети от отрова, стомана, огън и скала и поема намалени щети от мрак, буболечки, лед и дракон. Alolan Ninetales и Kantonian Ninetales са почти идентични по отношение на статистиката. Alolan Ninetales изпреварва Kantonian Ninetales в атака и защита.

По-добър ли е Ninetales от арканина?

За слънчев отбор Ninetales е по-добър, тъй като помага и на други покемони да се възползват. Ninetales също получава усилване на мощността при пожарни атаки и слънчев лъч с 1 оборот. Като самостоятелен покемон, Arcanine е по-добър. За разлика от Ninetales, Arcanine може да избира от две страхотни способности и има добър пул за движение от двете страни на спектъра.

Ninetales добри ли са състезателно?

Добър е по свой начин, като се казва, че ако огънят е тип PU, ninetales е един от най-добрите. Със своята сила за метене и не е толкова лоша скорост може да нанесе добри щети.

Колко рядко се среща леден vulpix?

Пътуващите, които вече са имали достатъчно късмет да са излюпили снежнобял Alolan Vulpix, трябва да благодарят на щастливите си звезди – тези числа поставят степента на излюпване на този рядък нов Alolan Pokémon само 1 на 29!

Кое е по-добре vulpix или grolithe?

Vulpix е по-слаб във всяка статистика в сравнение с Growlithe. Някои само с 5 точки, но някои по-значително. Когато и двете се развиват в Ninetales и Arcanine, Ninetales надминават Arcanine по специална защита и скорост, но това е всичко. Vulpix научава няколко повече хода и по-голямо разнообразие от ходове, отколкото Growlithe.