Какво е ODT файл и как да го отворя на моя iPad?

За да отворите ODT файл на устройство с Android, можете да инсталирате приложението OpenDocument Reader. iPhone и други потребители на iOS могат да използват ODT файлове с OOReader или ikuDocs Documents и вероятно някои други редактори на документи.

Как да отворя документ на моя iPad?

Как да конвертирам ODT файл в PDF?

Наличен ли е Open Office за iPad?

Office 700 е неофициална версия на OpenOffice за iOS – от същия разработчик, който пренесе безплатния офис пакет към Android. Той също така може да отваря OpenOffice файлове, Microsoft Office и много други файлови формати и вашите документи могат да бъдат експортирани в PDF.

Какво е ODT файл?

MS Word може както да отваря, така и да записва във формат ODT. За да отворите ODT файл на устройство с Android, можете да инсталирате приложението OpenDocument Reader. iPhone и други потребители на iOS могат да използват ODT файлове с OOReader или ikuDocs Documents и вероятно някои други редактори на документи.

Как да конвертирам ODT файл в Word?

ODT файловете, които се отварят чрез приложението, автоматично се преобразуват в . DOC формат. За да изтеглите документа, отидете на Файл > Изтегляне като > Microsoft Word. Отидете на местоположението си за изтегляне по подразбиране в Chrome (обикновено папката Изтегляния).

Какво отваря .ODT файл?

ODT файлът е основният файл, използван от Writer за запазване на документи по същия начин, по който Word записва документи в . DOCX файл. Текстовите файлове на OpenDocument могат да се отварят и редактират с всяка програма, съвместима с OpenOffice, включително: NeoOffice (Mac), AbiWord (Mac и Windows) и KWord (Unix).

Как да отворя ODT файл?

Как да отворя файл на Adobe Illustrator на моя iPhone?

SneakPeek е мощен инструмент за преглед на медии, който ви позволява да преглеждате файловете на Adobe® Illustrator® и InDesign® направо на вашия iPhone, iPod touch и iPad. Работи, като предоставя бутон „Отваряне в SneakPeek“ на любимите ви iOS приложения като Mail, Dropbox, Safari и почти всяко приложение, което ви дава достъп до файлове.

Как мога да отворя zip файл на моя iPhone?

Отворете своя имейл клиент на iPhone или уеб браузър, в зависимост от това дали отваряте прикачен файл към имейл или ZIP файл от Интернет. Докоснете ZIP файла и след това докоснете бутона „Отваряне в програмата за преглед на Zip файлове“. Изберете ZIP файла, за да видите съдържанието на този файл.

Как да отворя ODT файл на Chromebook?

ODT файлове. След това отидете в уеб магазина на Chrome и потърсете rollApp File Opener. След като добавите разширението към Chrome, можете да визуализирате практически всеки файл, който сте запазили в Dropbox – просто задръжте курсора на мишката върху този файл и щракнете върху Отвори.

Какво е ODT файл и как да го отворя на Mac?