Откъде получавате пръчките в соул сребро? – Отговори на всички

1 отговор. Можете да получите добрата пръчка: От рибар в къщата на север от Olivine City Pokémon Center.

Къде е добрата пръчка Hgss?

Намира се в град Оливин. Има къща в Olivine, близо до Pokemon Center мисля, където рибар ще ви даде Добрата пръчка, ако говорите с него. Може да има опция за избор между две опции и трябва просто да изберете горната, която винаги казва „да“.

Как да получите добрата пръчка?

Добра пръчка е предмет, който може да се използва за риболов на покемони, които се намират във вода. Има 1100 шанс да бъде изпуснат от рибар, когато бъде победен, и също така рядко може да бъде получен при използване на фураж във вода с покемон от воден тип.

Какво можете да хванете със стария Rod Soulsilver?

Със Old Rod можете да отидете до водата и да започнете да ловите покемони от воден тип. За разлика от старата пръчка в червено/синьо/жълто, тази пръчка може да хване нещо различно от Magikarp (въпреки че в крайна сметка ще хванете много от тях).

Може ли старата пръчка да хване само Магикарп?

Old Rod: Old Rod е първата въдица, която обикновено срещате. Обикновено можете да хванете само Magikarp с него. Добра пръчка: Добрата пръчка ви позволява да хванете по-често срещани и необичайни покемони по време на риболов.

Можеш ли да вземеш Уейлмър със стария Род?

Информация за потребителя: LieutenantSykes. Bulbapedia го посочва като необичайно с добрата пръчка и често срещано със супер пръчка. Не мисля, че изобщо можеш да го хванеш със Old Rod.

Можете ли да хванете Barboach с добра пръчка?

В Pokémon X и Y, Barboach може да бъде уловен на Route 14 и Route 19 чрез риболов с Good Rod.

Къде мога да смеля в душата сребро?

Най-добрите места за шлифоване в Pokémon HeartGold & SoulSilver

  1. Индигово плато.
  2. Път 47.
  3. планината
  4. Церулеанска пещера.
  5. Повторете битките във фитнеса. След като победите 8-мия лидер на фитнес залата на Канто, Блу, ще можете да се върнете и да се биете отново с всичките 16 лидери на фитнес залата – с по-високи нива за зареждане.

Може ли старата пръчка да хване нещо друго освен Magikarp?

Ключов предмет, който се използва за улавяне предимно на Magikarp и Tentacool, но Goldeen и други малки риби също могат да бъдат уловени с помощта на Old Rod. Old Rod е най-лесната въдица за използване поради липсата на нужда от време, за да хванете нещо с нея.

Можеш ли да хванеш Старю със стария Род?

re: старю??? Можете да намерите Staryu само с добра пръчка или супер пръчка, вероятно вече сте знаели това, но има някои покемони, които можете да получите със Old Rod освен Magikarp рядко.

Можете ли да хванете Wailmer с добра пръчка Omega Ruby?

Не. Wailmer не може да се лови със старата пръчка по маршрут 110. Има 5% шанс да се лови такава с добра пръчка, но Super Rod е гарантиран за Wailmers на маршрут 110.

Можете ли да хванете Wailmer с добър смарагд?

Отидете до Lilycove или Mossdeep и ловете риба, като използвате добра пръчка или супер пръчка. Шансовете на Super Rod да намери Wailmer са по-високи. Не са трудни за намиране. Те могат да бъдат намерени почти навсякъде.

Какво можете да хванете със стара пръчка Oras?

Местоположения на въдица ORAS:

  • Old Rod: Dewford Town Fisherman.
  • Добра пръчка: Rt 118 Fisherman.
  • Super Rod: Mossdeep City Fisherman (вътре в къщата западно от Космическия център)
  • Old Rod: Magikarp, Tentacool, Goldeen, Feebas.
  • Добра пръчка: Magikarp, Tentacool, Wailmer, Corphish, Goldeen, Barboach, Carvanha, Feebas, Luvdisc, Remoraid.

Каква пръчка ви трябва за Barboach?

Може ли Whiscash да се развие?

Whiscash (на японски: ナマズン Namazun) е воден/земен покемон от двоен тип, въведен в поколение III. Развива се от Barboach, започвайки от ниво 30.

Говорете с рибаря, който е най-близо до лечебната машина в Pokémon Center. Той ще ви предложи една от своите въдици, Старата пръчка. Със Old Rod можете да отидете до водата и да започнете да ловите покемони от воден тип.

Може ли Old Rod да хване само магикарп?

Ключов предмет, който се използва за улавяне предимно на Magikarp и Tentacool, но Goldeen и други малки риби също могат да бъдат уловени с помощта на Old Rod. Old Rod е най-лесната въдица за използване поради липсата на нужда от време, за да хванете нещо с нея.

Как да получите мистериозния подарък в сребро за душата на покемон?

  1. Как да получите. За разлика от предишните игри, Mystery Gift не се отключва с никаква специална парола.
  2. Използва.
  3. Вземете от приятел. Първата функция е да получите нещо от приятел.
  4. Вземете от Wireless. Get From Wireless е най-широко използваната функция Mystery Gift.
  5. Вземете от Wi-Fi.

Къде мога да взема Staryu в сребро за душа?

В Pokémon HeartGold и SoulSilver може да бъде уловен на Route 19, Route 34, Route 40, Route 47, Cherrygrove City, Union Cave и Olivine City или чрез риболов с Good Rod или Super Rod, или чрез сърфиране. В Pokémon Black and White, Staryu може да бъде уловен в дивата природа на Route 13 чрез сърфиране.

Как да получите дял от опита в Pokemon Soul Silver?

Всеки ден посещавайте рецепционистката в радиокулата Goldenrod. Ако тя открие, че три цифри от идентификационните номера на вашия треньор съвпадат с номера на лотарията за деня, вие ще получите Exp. Дял. Независимо дали нокаутирате или хванете Червения Gyarados, вие ще получите Червената скала.

Може ли magikarp да научи сърфиране?

Всички водни покемони могат да се научат да сърфират. Единственият воден Pokیمmon, който не може да се научи да сърфира, е MagicCorp. Магикарп знае само едно движение, пръскане.

Как се хваща Mew in soul silver?

За да получите Mew, трябва да се свържете с Wi-Fi връзката на Nintendo и да изтеглите Pokemon, като използвате опцията Mystery Gift. Мяуто, което ще получите, започва от ниво пет с един ход, паунд. Той също идва в Cherish Ball и има Premier лента. Pokemon ще бъде достъпен за изтегляне от 15 октомври до 30 октомври.

Как да получите събитие Arceus в soul silver?

Събитие Arceus. Събитието се задейства, когато играчът се опита да влезе в Центъра за изследване на руините в Руините на Алф с Арсеус като техен ходещ покемон. Водещият археолог се сблъсква с играча на излизане и е изненадан, че играчът има Arceus.

Къде е психичното в душата сребро?

Игра Saffron City Celadon City

ТМ

TMАтакаМестоположение
TM29ПсихическиSaffron City Celadon City Game Corner, струва 10 000 монети
TM30Топка на сянкаEcruteak City GYM Battle Frontier Shop струва 64 BP
TM31Счупване на тухлаBattle Frontier Shop, струва 48 BP
TM32Двоен отборCeladon City Game Corner, струва 4000 монети