Какво е SwitchBoard Server 32 bit?

Истинският файл SwitchBoard.exe е софтуерен компонент на Adobe Creative Suite от Adobe Systems. SwitchBoard е процес, който позволява комуникация между Adobe Bridge и панела MiniBridge във Photoshop или InDesign. Това не е критичен компонент на Windows и трябва да бъде премахнат, ако е известно, че причинява проблеми.

Какво е SBSV?

Това е, към което принадлежи програмата SBSV. Това е програма на Adobe, използвана в пакетите CS. Нищо вредно за вашия компютър, въпреки че съм сигурен, че бихте могли да го деактивирате от автоматично стартиране с Windows, само за да спестите времето за зареждане.

Мога ли да деактивирам помощната програма Adobe GC invoker?

Мога ли да премахна помощната програма Adobe GC Invoker? Да, можете, но ще продължи да се появява отново, тъй като това е процес, присъщ на почти всички програми на Adobe. И ако го премахнете, каквато и програма на Adobe да имате, може да стане неизползваема. Можете да намерите файла в C:/Program Files (x86)/Common Files/Adobe AdobeGCClient.

Мога ли да деактивирам услугата за оригинален монитор на Adobe?

Деактивиране на услугата Adobe Genuine Software Integrity Намерете услугата Adobe Genuine Integrity в раздела Процеси, щракнете с десния бутон върху нея и изберете Open File Location. Върнете се в диспечера на задачите, щракнете върху процеса на Adobe Genuine Integrity и след това натиснете Край на задачата.

Как да спра изскачащите прозорци на Adobe?

Деактивирането на изскачащите прозорци на Acrobat Reader ще предотврати този тип прекъсване.

  1. Стартирайте Adobe Acrobat Reader.
  2. Щракнете върху „Редактиране“ от лентата с менюта в горната част на прозореца на Adobe Reader и след това щракнете върху „Предпочитания“ от показания списък с опции.

Какво е AdobeGCClient EXE?

AdobeGCClient.exe (Adobe Genuine Copy Validation Client Application) е процес, който проверява за пиратски софтуер на Adobe и подправяне на програмни файлове на Adobe.

Как да изтриете регистрационните файлове на Adobegc?

Клиентът се намира на адрес:C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\AdobeGCClient\AdobeGCClient. exe На Mac Преместете AdobeGCClient на работния плот или го изтрийте и след това рестартирайте компютъра. Намира се на: Mac HD > Приложения > Помощни програми > Adobe Applicati…

Къде е AdobeGCClient?

C:\Program Files\Common Files